NVM-congressen

Welkom op de congreswebsite van NVM-mondhygiënisten

NVM-najaarscongres 2024: Het grote mondhygiënecongres – De essentie van preventie > van jong tot oud

NVM-najaarscongres 2024: Het grote mondhygiënecongres - De essentie van preventie > van jong tot oud

Op vrijdag 8 november a.s. organiseren wij in de Flint in Amersfoort het NVM-najaarscongres 2024, waarbij we van jong tot oud de focus leggen op de essentie van preventie. Van de aanwezigheid van de mondhygiënist op het consultatiebureau tot het voorkomen van white spots. We behandelen ook de praktische implementatie van de KIMO-richtlijn ‘Mondzorg voor jeugdigen’ en een ervaren logopedist vertelt over de wereld van afwijkende mondgewoonten. Tot slot komen het voorkomen en behandelen van (hals)cariës bij ouderen met de do’s en don’ts aan bod.

Na de ontvangst om ca. 8.45 uur, waarbij je meteen de uitgebreide beursvloer kunt bezoeken, opent om 9.30 uur NVM-voorzitter Loes Velthoven-Verlinden het congres. Onder leiding van dagvoorzitter Serap Cam, vierdejaarsstudent Mondzorgkunde aan de HU, verkennen en bespreken we de belangrijke onderwerpen die tijdens de lezingen aan bod komen.

Mis deze kans niet om nieuwe inzichten op te doen die het verschil maken voor jou en je patiënten. Naast boeiende lezingen van interessante sprekers krijg je ook de gelegenheid om te netwerken met collega’s en experts uit het vakgebied door je te begeven op de uitgebreide beursvloer en deel te nemen aan de gezellige borrel.

Verder reiken wij op deze dag de NVM Colgate Professional Studieprijs, NVM Colgate Professional Passieprijs én de publicatieprijs 2024, een samenwerking van NVM-mondhygiënisten en Sunstar GUM, uit. Dit is een unieke kans om betrokken te zijn bij belangrijke erkenningen binnen ons vakgebied. Wie weet sta jij hier nu of in de toekomst wel als prijswinnaar?

Ook dit jaar verwelkomen we graag leden en niet-leden op ons congres en de borrel. Stuur de link van deze website, dus door naar collega’s of studiegenoten die geen lid zijn.

Wil je deze kans niet missen om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied? Schrijf je dan nu in en profiteer van een vroegboekkorting van € 15,-. Let op! Deze korting is geldig tot en met maandag 15 juli 2024. Voor NVM-leden geldt een gereduceerd deelnametarief, dat na het inloggen te zien is.

Ben jij er ook bij?
We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven.