NVM-congressen

Welkom op de congreswebsite van NVM-mondhygiënisten

Young Professionals Event 2021

#WIE
Donderdagavond 9 december organiseren we in samenwerking met Oral-B opnieuw een online event voor afgestudeerden vanaf het jaar 2017 en laatstejaars studenten Mondzorgkunde.

#WAT
Nu in een geheel andere sfeer dan een jaar geleden; nu in de avond, vooral interactief, waarbij een dj en Quizmaster een rol spelen tijdens de pubquiz. Maar natuurlijk ook met inhoudelijke lezingen van ‘All over the world’! Kerstkleding is aanbevolen.

#HOE
Voor dit event moet je je telefoon vrijhouden, dus volg het event op een ander device.

#TIJD
We starten rond 19.15 uur (inloggen vanaf 19.00 uur) en we ronden het om ongeveer 21.30 uur af.

#INSCHRIJVEN
Schijf je in via de website van NVM-mondhygiënisten.

#KOSTEN
€35

#KRM-punten
Uiteraard worden er KRM-punten aangevraagd voor dit event.

#NEXT
Op 21 mei 2022 gaan we weer live! Met een Young Professionals Event in DeFabrique in Utrecht. Volg je het event op 9 december, dan krijg je in het voorjaar korting op het live Young Professionals Event.

#CONTACT
Heb je op dit moment vragen, neem dan contact met ons op via youngprofessional@mondhygienisten.nl of bureau@mondhygienisten.nl.

 

Ben jij ook bij de eerste kerstborrel van 2021?

De young professionals-commissie heeft dit jaar weer hard gewerkt om er voor jullie een leuke avond van te maken. Spreek met collega’s, medestudenten of vrienden af om dit event te volgen. Ook niet-NVM-leden, wel young professional, zijn hierbij van harte welkom! Een mooie kennismaking met dé beroepsvereniging van mondhygiënisten in Nederland.

Meer informatie volgt.