NVM-congressen

Welkom op de congreswebsite van NVM-mondhygiënisten

Terugblik Lustrumcongres 2022

Terugblik Lustrumcongres 2022

Met een feestelijk gevoel en een stralende glimlach kijken we terug op ons Lustrumcongres met feestavond, die we op 23 september organiseerden in Musis Arnhem ter ere van ons 55-jarig jubileum. Wat hebben we veel meegemaakt op deze dag en avond. Met ongeveer 450 deelnemers kwamen we de congreszaal binnen en Maud Wilms schudde ons meteen wakker met swingende muziek. Dagvoorzitters Manon van Splunter-Schneider en Loes Velthoven-Verlinden kondigden toonaangevende sprekers aan. Boeiende stands werden door ons bezocht. We kregen het mooie nieuwe online NTvM-platform als cadeau overhandigd én we waren er getuige van dat prof. dr. Dagmar Else Slot erelid werd van NVM-mondhygiënisten. Tot slot gebruikten we onze stembanden om onder leiding van Maud met z’n allen een lied te zingen over onze prachtige vereniging.

Bij de borrel ontving Mr. Dixieland ons met vrolijke muziek. Daarna wandelden we door Arnhem met enthousiaste gidsen, die mooie verhalen vertelden over de geschiedenis van deze historische stad. Terug in de feestzaal genoten we van een heerlijk Italiaans buffet, knalde al snel Sathurday Night Fever uit de boxen en dansten we op muziek van Swinging Collective en DJ Edgar. De sfeer zat er gelijk goed in. Frank in Person verraste ons met een optreden en wij zongen mee met zijn liedjes. Veel te snel kwam er een einde aan deze feestelijke dag en avond, en gingen we voor de laatste keer met zijn allen op de dansvloer los op YMCA.

NVM-mondhygiënisten bedankt alle bezoekers, de sprekers, standhouders, de studentassistenten, de medewerkers van Musis en iedereen van de organisatie voor deze onvergetelijke dag en avond. Met z’n allen hebben we mooie momenten gedeeld. Wil je nagenieten of een indruk krijgen van deze onvergetelijke dag en avond? Bekijk dan hieronder de aftermovie en foto’s! We kijken nu al uit naar ons volgende jubileum.

Video: Mira Meijer
Foto’s: Suzanne Blanchard