Vier ons lustrum met ons mee op het

Lustrumcongres

Praktische informatie Lustrumcongres 2022

Praktische informatie

#DATUM & TIJD
vrijdag 23 september 2022
09.15 – 23.30 uur

#LOCATIE
Musis Sacrum Arnhem
Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem
www.musisenstadstheater.nl

 

#KOSTEN

NVM-lid
Congres €265,-
Feestavond €80,-
Combi € 325,-

AOW-gerechtigd
Congres €120,-
Feestavond €80,-
Combi €160,-

Studentlid
Congres €120,-
Feestavond €80,-
Combi €160,-

Geen NVM-lid
Congres €365,-
Feestavond €105,-
Combi €450,-

#WIE
Mondhygiënisten (NVM-leden en niet-leden) en andere geïnteresseerden.

#FEESTTHEMA: FONKELEN, SCHITTEREN EN SHINEN!
De smaragd is een schitterende siersteen. We nodigen je uit om tijdens de feestavond te fonkelen, te schitteren en te shinen! Zorg dus dat je je feestjurk, glitterpak en glimmende schoenen uit de kast trekt en met ons een stralende avond tegemoet gaat.

#BUITENACTIVITEITEN
Na het dagprogramma, voorafgaand aan het feest, krijg je de mogelijkheid om de historische binnenstad van Arnhem te verkennen. In het teken van het 55-jarig bestaan van NVM-mondhygiënisten zal je onder begeleiding van een gids de rijke geschiedenis induiken van deze indrukwekkende stad. Je hebt de keuze voor verschillende routes óf je kunt Arnhem vanaf grote hoogte aanschouwen! Na je inschrijving ontvang je een e-mail van bureau@mondhygienisten.nl om je keuze door te geven. Bekijk de verschillende opties.

#BEREIKBAARHEID
Musis ligt op ca. 10 minuten loopafstand van Arnhem Centraal. Je kunt ook verschillende bussen nemen vanaf het station, waardoor je bijna voor de deur kunt uitstappen. Stap bij de tweede halte uit (halte Velperplein).

Kom je met de auto, dan kun je parkeren in een van de parkeergarages. Het meest nabij ligt parkeergarage Musis, echter is deze garage vaak vol. Bekijk deze en andere omliggende parkeergarages.

#ACCREDITATIE
Aan het Lustrumcongres zijn vijf Mondzorgpunten toegekend.

#INSCHRIJVEN
Schrijf je in via de ledenwebsite van NVM-mondhygiënisten.
Let op: vanwege de verschillende keuzes en pakketten, zijn er verschillende inschrijfmogelijkheden. Kijk goed welke optie op jou van toepassing is.