Opengesteld voor iedereen!

Young Professionals Event 2022

Young Professionals Event 2022

NVM-mondhygiënisten & Oral-B | Young Professionals Event 2022 All Around The World - Samen naar een duurzame toekomst

 

Op zaterdag 21 mei organiseren we in samenwerking met Oral-B het Young Professionals Event 2022. In DeFabrique in Utrecht duiken we samen via interessante workshops en interactieve talks in het thema ‘All Around The World’. We laten zien hoe het is om als mondhygiënist werkzaam te zijn in andere delen van de wereld en hoe je daar terecht komt. Tevens staat het samen werken naar een duurzame toekomst in ons vakgebied centraal op deze dag.

De dag wordt geleid door onze zingende quizmaster Guus Bok, die je waarschijnlijk nog herkent als presentator van het event in december. Uiteraard neemt hij ook dit keer weer een aantal hersenbrekende vragen mee en is er een mooie prijs te winnen! Verder hebben we meerdere (inter)nationale sprekers uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen, hoe ze in het buitenland terecht zijn gekomen en op welke manier duurzaamheid een rol speelt binnen hun werkzaamheden.

Het Young Professionals Event is, anders dan eerder gecommuniceerd, toegankelijk voor iedereen! Heb je het Young Professionals Event van 2021 online bijgewoond? Dan ontvang je €15 korting op dit event!

Houd voor het laatste nieuws onze Instagram @Young_NVM in de gaten!

 

Algemene Ledenvergadering

De eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2022 vindt plaats tijdens het Young Professionals Event. We beginnen de dag met een toffe workshop die toegankelijk is voor zowel gasten van het Young Professionals Event als leden die de ALV willen bijwonen. Na de ALV staat voor deelnemers van het Young Professionals Event een heerlijke lunch klaar en voor bezoekers van de ALV hebben we uiteraard ook een kop thee en een lekkernij to-go klaar staan!

De ALV is alleen toegankelijk voor leden van NVM-mondhygiënisten.

Livestream

De ALV is ook online te volgen via een livestream. Let op: ook om de ALV online te volgen is het verplicht om je in te schrijven. 

Heb je je al opgegeven voor de online versie van de ALV, maar wil je die reservering graag omzetten in verband met het bezoeken van het Young Professionals Event, neem dan contact op met het NVM-bureau via bureau@mondhygienisten.nl.

 

Young Professionals Event opengesteld voor iedereen!

Er is nieuws! Het Young Professionals Event is, anders dan eerder gecommuniceerd, voor alle mondhygiënisten en andere geïnteresseerden opengesteld. Op deze manier is het voor elke mondhygiënist en andere geïnteresseerde mogelijk om meerdere (inter)nationale sprekers te ontmoeten met wie je kennis en ervaringen kunt delen.

Win een Oral-b iO limited special edition!

oral-b-iO-elektrische-tandenborstel

In de aanloop naar het Young Professionals Event kun je deelnemen aan de winactie in samenwerking met Oral-B! Wat is de prijs? Natuurlijk een flitsend nieuwe elektrische tandenborstel. En niet zomaar één. Deze Oral-B iO special edition is gelimiteerd beschikbaar en wordt speciaal voor de winnaar gereserveerd.

What’s new?

  • iO lineair magnetische aandrijving. Daardoor unieke, soepele en zachte ervaring die anders werkt dan andere elektrische tandenborstels.
  • Oscillatie-rotatie & microvibraties. De iconische ronde kop is nu gesynchroniseerd met de zachte energie van microvibraties voor een verrassend heerlijke reiniging.
  • Bimodale druksensor. Deze helpt bij het consistent en veilig verwijderen van tandplak.
  • Opnieuw ontworpen opzetborstels. Het aantal filamenten is verhoogd en de prestatie verbeterd, terwijl er zachte reiniging geleverd wordt.
  • Interactiviteit. Oral-B iO is een slimme borstel die is ontworpen om patiënten te helpen hun poetsgedrag en therapietrouw te verbeteren met een reeks primeurs in de categorie mondverzorging.

Hoe kun je deelnemen?

Wij zijn op zoek naar inspirerende verhalen van mondhygiënisten. Rondom het thema All Around The World zijn er nog veel onuitgesproken verhalen die we op 21 mei een podium geven. Jouw verhaal telt. Wat is jouw meest bijzondere ervaring in het buitenland? Welke momenten tijdens een stage in het buitenland blijven je voor altijd bij? Of welke opvallende verschillen merk je in praktijken in andere landen? Laat het ons weten! 

Je kunt meedoen via Instagram. Reageer in de comments met jouw verhaal en tag #oralb en @young_nvm in een storypost.