NVM-congressen

Welkom op de congreswebsite van NVM-mondhygiënisten

NVM-najaarscongres 2023

NVM-najaarscongres 2023

Op vrijdag 10 november 2023 organiseert NVM-mondhygiënisten het NVM-najaarscongres De PARO-reis > Van gedrag naar resultaat bij de Flint in Amersfoort. Je bent hier van harte welkom!

Dit kun je verwachten

Het inhoudelijk programma start om 11.15 uur met een opening en welkom door NVM-mondhygiënisten. Vervolgens neemt dagvoorzitter en geregistreerd-mondhygiënist Brahim Lakdimi je via interessante lezingen mee op de PARO-reis, waarbij we starten met het motiveren van patiënten via motivational interviewing.

Vervolgens reizen we door naar de verschillende behandelopties: gaan we het paro-preventietraject in of toch het volledige parotraject, en hoe zit dat dan met de M-codes/T-codes. We leren wat lifestyle en stress voor invloed heeft op parodontitis en eindigen de reis met de vraag wat te doen als je initiële therapie niet heeft opgeleverd wat je zou willen. Met andere woorden; wanneer ga je verwijzen en wordt het flappen of implanteren? Bekijk het (voorlopige) programma.

Naast de diverse lezingen wordt de NVM Colgate Professional Studieprijs uitgereikt en is er voldoende tijd om de beursvloer te bezoeken, te netwerken, bij te praten en te overleggen. Bekijk wie je op de beurs zult gaan terugzien.

Afscheid Manon van Splunter-Schneider

We sluiten de dag af met een aangeklede borrel tot ca. 19.15 uur ter ere van het afscheid van Manon van Splunter-Schneider, die aftreedt als voorzitter van NVM-mondhygiënisten.

ALV

Voorafgaand aan het congres vindt in de Flint te Amersfoort van ca. 8.45 tot 10.30 uur de hybride Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, die je zowel fysiek op locatie als online kunt bijwonen. De ALV is gratis en alleen voor leden. Meld je alvast aan:

Informatiebijeenkomst Zelfstandig Ondernemers

Ben je lid van NVM-mondhygiënisten en heb je een eigen praktijk of ben je werkzaam als zzp’er, schrijf je dan ook in voor de gratis Informatiebijeenkomst Zelfstandig Ondernemers op donderdagavond 9 november, in De Eenhoorn in Amersfoort, en je bent weer helemaal up-to-date.

Iedereen is welkom

Op het NVM-najaarscongres en de borrel zijn leden en niet-leden van harte welkom! Voor NVM-leden geldt een gereduceerd deelnametarief.