Vier ons lustrum met ons mee op het

Lustrumcongres

Lustrumcongres 2022

NVM-mondhygiënisten bestaat 55 jaar! We vieren ons elfde lustrum graag met alle mondhygiënisten van Nederland op vrijdag 23 september 2022 in Musis Sacrum in Arnhem met een schitterend lustrumcongres én een fonkelende feestavond.

 

Bekijk het programma, de sprekers, alle praktische informatie én informatie over de buitenactiviteiten en de stands via onderstaande links en schrijf je in!

Ben je benieuwd naar eerdere congressen van NVM-mondhygiënisten? Via het roze kader onderaan deze website kun je terugblikken op onze laatste congressen met leuke aftermovies en mooie foto’s.

 

Thema

De smaragd in ons speciale lustrumlogo symboliseert de steen van de wijsheid en een symbool van waarheid en liefde en eeuwige jeugd. Smaragden stimuleren inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid. En dat is wat NVM-mondhygiënisten wil zijn: een actieve vereniging, die alle mondhygiënisten samenbindt. Een vereniging die staat voor de mondhygiënist in Nederland en ‘eeuwig jong’ activiteiten ontplooit voor dit mooie beroep en de beroepsuitoefening. De betekenis van deze steen sluit mooi aan bij de kernwaarden van onze vereniging: vooruitziend en toekomstgericht, doelgericht, klantgericht, alert, oprecht, open en maatschappelijk verantwoordelijk.